Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Grafički dizajn @ epepe

Stvaramo vizualna rješenja koja inspiriraju ljude i potiču emocije.

Grafički dizajn - esencija kreacije

Dizajn je „esencija kreacije“. Engleska riječ design može imati tri prijevoda. Prema jednom, design je plan, vizija budućeg proizvoda. Prema drugom, ova riječ znači stvaranje proizvoda specifične namjene. A prema trećem, osmišljavanje novih ideja. U svakom slučaju, dizajn je proces koji na najbolji način predstavlja karakter proizvoda ili brenda.

Dobar dizajn stvara pozitivan prvi dojam i trajnu impresiju na potrošače. U konačnici, ako brend ili proizvod ne izgleda dobro, ako nije vizualno predstavljen na pravi način, teško je očekivati da će biti uspješan.

Čak 94 posto prvih impresija nekog brenda vezane su uz dizajn. Loš dizajn proizvoda ili web-stranice odbija više od 90 posto potencijalnih klijenata.

O značaju dizajna u suvremenom marketingu svjedoči i činjenica da je ukupno globalno tržište u 2021. godini bilo vrijedno oko 41,8 milijuna dolara. I svake godine sve više raste. Više od 400.258 tvrtki u svijetu nudi usluge dizajna. Vaš najvažnija odluka jest – odabrati onu pravu.

Što radi naš dizajnerski tim?

01.

Branding i izrada logotipa

Prema istraživanju koje je proveo Missouri University of Science and Technology, posjetitelji kompanije posvete u prosjeku 6,48 sekundi logotipu brenda. Brendiranje je dugotrajni proces koji započinje stvaranjem vizualnog identiteta brenda.

Agencija epepe kreirat će logotip i osnovnu poruku koja odgovara imidžu i cilju Vašeg brenda. I koji će izgledati dobro na različitim platformama. Definiranjem knjige grafičkih standarada pripremit ćemo i smjernice za primjenu logotipa na svim relevantnim medijima – od posjetnica do reklama.

03.

Dizajn proizvoda

Koliko god tvrdili da ne treba suditi knjigu po koricama, 92,6 posto ljudi kaže da im je vizualna dimenzija primarni faktor kod odluke o kupnji proizvoda. Izgled proizvoda osnovna je poruka kupcima. Dizajnom definiramo radi li se o luksuznom ili masovnom proizvodu, suvremenom ili tradicionalnom, koja je njegova ciljana publika, koje će im probleme riješiti, kako bi se zbog toga trebali osjećati i još mnogo toga…

02.

Grafički dizajn

Boja. Font. Ključna fotografija. Dimenzije. Odnosi. Linije. Prostor. Svaki od ovih faktora, uz još mnoge druge, utječe na to kakva je poruka koju šaljete i kako će ona biti primljena kod ciljane publike. Kvalitetan grafički dizajn ispunit će slike i riječi – značenjem.

Agencija epepe nudi širok spektar usluga grafičkog dizajna, od posjetnica, preko brošura i letaka do oglasa za tisak i plakate.

04.

Dizajn interijera

Kao što je izgled proizvoda prva stvar koja će privući ili odbiti kupce, izgled Vašeg interijera šalje snažnu poruku posjetiteljima, koja mora biti usklađena s vrijednostima Vašeg brenda.

Agencija epepe pruža usluge savjetovanja o izboru namještaja, podnih i zidnih obloga, rasvjete, ali i teksturama i bojama interijera. Izrađujemo idejna rješenja i 3D vizualizacije, a po potrebi organiziramo i nadgledamo radove u prostoru.

Kako do sjajnog dizajna?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.