Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Izrada web shopa @ epepe

Istraživanje, kreativnost i iskustvo u izradi web shopa koje osvaja na prvi pogled

Izrada web shopa

Prva online trgovina nastala je 1982. godine u Bostonu. Na platformi imena Boston Computer Exchange mogla su se kupovati računala i njihove komponente. Od tih pionirskih početaka do danas internet prodaja nezaustavljivo raste. U 2022. maloprodajni dio e-trgovine iznosi oko 5,7 trilijuna američkih dolara, a procjenjuje se da će ova brojka tijekom sljedećih pet godina porasti za 50%! Danas gotovo da i nema trgovine koja nema svoju online varijantu. Odnosno, može se reći da postoji sve manji broj online trgovina koje postoje i u fizičkom obliku. Izrada web shopa je proces koji se sastoji od niza koraka, od pripreme materijala do dizajna i developmenta. U epepe-u nastaju profitabilne online trgovine prilagođene specifičnom načinu poslovanja tvrtki. Dizajniramo web stranice raznolikih značajki, izgleda i funkcionalnosti kako bi se najbolje prilagodile potrebama naših klijenata.

Uspješno pokretanje online trgovine ovisi o cijelom nizu elemenata

01.

Najbolja tehnološka rješenja

Jedan od bitnih faktora uspješnosti vaše online trgovine jest odabir rješenja odnosno tehnologije u kojoj će vaš shop biti izrađen. IT stručnjaci epepe-a web shopove grade uglavnom pomoću WooCommerce-a – open-source platforme za upravljanje sadržajem. Praktično i fleksibilno rješenje razvijeno za WordPress omogućuje vam brojne dodatke te potpunu kontrolu nad vašom internet trgovinom. Ova je platforma i prvi odabir najvećeg broja online trgovaca – koristi je oko 40% svih web stranica.

03.

Web trgovina globalna je priča

Online trgovina ne poznaje granice. Kada ste online, možete trgovati globalno, a ako se kupci u vašoj trgovini mogu služiti svojim jezikom, olakšat ćete im kupnju. Digitalna agencija epepe ima veliko iskustvo u izradi višejezičnih on line shopova. Estonski, grčki, mađarski.. – you name it!

IT dekorateri vašu će virtualnu trgovinu urediti i ukrasiti prema vašoj želji uz personalizirana grafička rješenja. Ukoliko proizvode koje prodajete kupcu treba i dostaviti, nema problema – HP express plugin osigurava sigurnu dostavu vaše pošiljke!

02.

Jednostavno i sigurno plaćanje

Plaćanje je jedan od najosjetljivijih trenutaka kod online kupnje, a izbor načina plaćanja u web shopu, kao i njegova sigurnost, izuzetno su bitni za što bolju konverziju kupaca. Kod stvaranja web shopa, usmjereni smo na poboljšanje korisničkog iskustva. To, između ostalog, uključuje i pojednostavljivanje sustava za online plaćanja te implementaciju sigurnosnih rješenja što korisnicima omogućuje bezbrižno online kupovanje.

04.

Lokacija, lokacija i lokacija

Dobra lokacija ključna je za uspješno poslovanje trgovine. Kako one fizičke, tako i online. Dobro posložena web stranica i kvalitetno odrađeni SEO (Search engine optimization) za web shop, s ciljem što boljeg pozicioniranja na Google tražilici, temelj su svih ostalih aktivnosti u digitalnom marketingu.

i još puno toga

Kako do sjajnog novog web shopa?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.