Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Izrada web stranica @ epepe

Istraživanje, kreativnost i iskustvo u izradi web stranica koje osvajaju na prvi pogled

Digitalno globalno selo

U današnjem digitalnom „globalnom selu“, web stranica je često prvi kontakt koji klijenti imaju s Vašim brendom. Zato se gotovo 95 posto prvih impresija korisnika odnosi na web dizajn. A svatko želi da prvi dojam bude najbolji mogući. (Jer, kao što izreka kaže, nemate drugu šansu ostaviti prvi dojam.)

Zadatak dobrih web dizajnera i programera danas je izuzetno izazovan. Moraju biti ukorak s najnovijom tehnologijom, pratiti pravne zahtjeve (kao, primjerice, kome sve smijete „servirati“ kolačiće), a pritom biti inovativni te razmišljati kreativno i otvoreno kako bi stvorili vrhunski dizajn i korisničko iskustvo.

Upravo to radimo u agenciji epepe. Izrađujemo sjajne web stranice koje jednako dobro izgledaju na svim platfomama, koje ispunjavaju i nadmašuju očekivanja korisnika i koje Vaš brend predstavljaju u najboljem mogućem svjetlu.

Iza nas su godine rada, pregršt referenci, stotine izrađenih stranica i jednako toliko zadovoljnih klijenata. Voljeli bismo i Vas uvrstiti na taj popis…

Što uključuje izrada web stranica?

01.

Web dizajn

Naši dizajneri i tehničari vode vas od nule do suvremene i responzivne stranice koja izgleda i ponaša se odlično na svim platformama. Stvaramo sigurne, brze i moderno dizajnirane stranice optimizirane za maksimalno korisničko iskustvo. 

Vaše internetsko sjedište ispunit ćemo kvalitetnim tekstovima i originalnim fotografijama, pripremiti osnovne SEO postavke i povezati ga sa čitavim svijetom…

03.

Pravna dokumentacija

Iako je Internet dominantna tema u našim životima već desetljećima, zakonodavne prakse tek se hvataju u koštac s brojnim implikacijama koje iz toga proizlaze. Zbog toga se konstantno mijenja pravna dokumentacija koju Vaša stranica mora imati, kako bi zadovoljila sve regulative.

Kako postaviti kolačiće i analitiku u skladu s nedavno usvojenim EU direktivama? Kako osigurati zaštitu GDPR podataka Vaših posjetitelja? Kako omogućiti legalno prikupljanje informacija o svima koji posjete Vaše stranice? To su pitanja kojima se bavi naš pravni odjel i vanjski suradnici.

02.

Web development

Ponekad web stranica mora biti i više od izloga Vašeg brenda. Takva situacija zvuči kao idealan izazov za naše web developere. Stvarajući unikatna „front-end“ i „back-end“ rješenja, prilagođeni CMS i web aplikacije, transformirat će Vašu stranicu u jedinstveno internetsko čvorište čije su mogućnosti neograničene.

04.

Održavanje web stranica

Web stranica je kao živi organizam. Svakodnevno se mijenja, raste, širi u skladu s Vašim potrebama i očekivanjima posjetitelja. Mijenja se i okruženje u kojem je nastala. Održavanje web stranice prati te promjene i integrira ih tako da osigura dug i sretan život vaše stranice.

Agencija epepe nudi usluge hostinga, održavanja servera, zakupa domena, instalacije zakrpa i unaprjeđenja te druge povezane usluge.

Kako do sjajne nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.