Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Auro domus Atm

Predstavljamo vam novu web stranicu Auro domus ATM-a – vodeće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima, valutama i uslugu podizanja gotovog novca na najvećoj nezavisnoj bankomatskoj mreži u Hrvatskoj.

Naša agencija je s entuzijazmom radila na redizajnu web stranice, fokusirajući se na moderni i responzivni dizajn koji pruža vrhunsko iskustvo korisnicima na svim uređajima. Nudimo intuitivno korisničko sučelje i optimizirane informacije, prilagođene potrebama i očekivanjima naših posjetitelja.

Na novoj web stranici možete jednostavno pristupiti informacijama o našoj širokoj ponudi plemenitih metala i valuta, kao i saznati najnovije cijene. Također vam omogućujemo brzo i sigurno podizanje gotovine na našoj bankomatskoj mreži koja je najveća u Hrvatskoj.

Naša misija je pružiti personalizirano iskustvo korisnicima, uz naglasak na jednostavnost navigacije i brz pristup relevantnim informacijama. Svakom posjetitelju želimo pružiti profesionalnost i pouzdanost koje očekuju od najveće kompanije u industriji trgovine plemenitim metalima i valutama.

Istražite našu novu web stranicu i iskoristite prednosti koje nudi Auro domus ATM. Jamčimo kvalitetnu uslugu prilagođenu vašim potrebama i ciljevima.

Task

Izraditi funkcionalnu i responzivnu web stranicu

  • Strategy

    Web dizajn, Grafička obrada

  • Design

    UI / UX Design

  • Client

    Auro Domus d.o.o.

Open Project

Kako do sjanje nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.