Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308
3 lipnja, 2019

Auro domus

Predstavljamo ti novi webshop za tvrtku Auro domus, renomiranu tvrtku koja se bavi otkupom zlata. U skladu s njihovim visokim standardima i potrebama, razvili smo responzivni funkcionalni webshop koji je prilagođen korisnicima svih dobnih skupina.

Jedan od glavnih ciljeva našeg projekta bio je stvoriti intuitivan i korisnički prijateljski dizajn. Svjesni smo da korisnici imaju različite razine tehničke vještine i iskustva, stoga smo osigurali da webshop bude jednostavan za navigaciju i pregled. Upotrijebili smo suvremene tehnologije i najbolje prakse u dizajnu kako bismo postigli optimalnu funkcionalnost.

Webshop je responzivan, što znači da se prilagođava različitim uređajima i veličinama zaslona. Bez obzira koristi li korisnik računalo, tablet ili mobilni uređaj, webshop će biti jasno i pregledno prikazan. To je posebno važno jer omogućuje korisnicima jednostavan pristup i pregled proizvoda bez obzira na uređaj koji koriste.

Kroz temeljitu analizu ciljne skupine tvrtke Auro domus, implementirali smo ključne značajke koje će poboljšati korisničko iskustvo i olakšati postupak otkupa zlata. Omogućili smo korisnicima da jednostavno pretražuju dostupne proizvode, pregledavaju detaljne informacije o svakom predmetu i vrše brze i sigurne kupovine.

Uz izradu funkcionalnog webshopa, također smo pružili podršku u izradi sadržaja i optimizaciji za tražilice kako bi webshop bio dobro pozicioniran na tražilicama i dostupan korisnicima.

Task

Razviti responzivni funkcionalni webshop prilagođen korisnicima svih dobnih skupina

  • Design

    UI/UX Design

  • Client

    Auro Domus d.o.o.

Kako do sjanje nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.