Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Viber oglašavanje: Učinkovit i pristupačan način za dosezanje ciljane publike

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka i pozive diljem svijeta s preko milijardu aktivnih korisnika. Ova aplikacija nudi ne samo besplatne poruke i pozive, već i razne dodatne funkcije poput grupnih poruka, poziva i video poziva, dijeljenja datoteka i još mnogo toga. Uz to, Viber je također popularan među marketinškim stručnjacima koji žele dosegnuti svoju ciljanu publiku putem oglašavanja. U nastavku donosimo 5 razloga zašto je Viber oglašavanje učinkovit i pristupačan način za oglašavanje vašeg brenda ili proizvoda. 

1. Velika baza korisnika

Kao što smo već spomenuli, Viber ima preko milijardu aktivnih korisnika diljem svijeta. To znači da je to velika baza potencijalnih kupaca koju možete dosegnuti putem oglašavanja na ovoj platformi. 

2. Ciljano oglašavanje

Viber nudi ciljano oglašavanje koje vam omogućuje da dosegnete publiku koja je najvjerojatnije zainteresirana za vaš brend ili proizvod. Možete ciljati korisnike po njihovim interesima, demografiji, geografskom području i još mnogo toga.

3. Mogućnost interakcije s korisnicima

Jedna od najboljih stvari o Viber oglašavanju je mogućnost interakcije s korisnicima. Možete slati personalizirane poruke, omogućiti chatbotove koji će odgovoriti na pitanja korisnika ili čak organizirati nagradne igre putem aplikacije.

4. Pristupačnost

Cijena oglašavanja na Viberu je pristupačna u usporedbi s drugim oglašavanjem na društvenim medijima. Oglasne kampanje se plaćaju po kliku ili po prikazu, što znači da nećete trošiti previše novca.

5. Povećanje svjesnosti o brendu

Viber oglašavanje može pomoći povećati svjesnost o vašem brendu ili proizvodu. Korištenjem privlačnih vizuala i kreativnog sadržaja, možete privući pažnju korisnika i povećati interes za vaš brend.

Viber oglašavanje

Viber oglašavanje je učinkovit i pristupačan način za dosezanje ciljane publike. Velika baza korisnika, ciljano oglašavanje, mogućnost interakcije s korisnicima, pristupačnost i povećanje svjesnosti o brendu samo su neke od prednosti koje Viber oglašavanje nudi. Sada kada znate prednosti ove vrste oglašavanja, ne zaboravite da je ključ uspjeha u stvaranju kreativnog i privlačnog sadržaja koji će privući pažnju korisnika. Također, važno je ciljati publiku koja će najviše cijeniti vaš proizvod ili uslugu, jer će to povećati vjerojatnost konverzije. Ako želite dosegnuti svoju ciljanu publiku na nov i inovativan način te iskoristiti prednosti Viber oglašavanja i stvoriti uspješnu kampanju, obratite se našim PPC stručnjacima.

Naš tim ima iskustva u kreiranju strategije i implementaciji Viber kampanja koje će vam pomoći u postizanju vaših marketinških ciljeva. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći vašem poslovanju da raste! 💪