Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Web & Design @ epepe

Web & Design

Dizajn je najmoćnija forma umjetnosti?

Vizualna pojavnost stvara snažan prvi dojam. Kako za osobe, to vrijedi i za brendove – proizvode i tvrtke. U eri vizualnog sadržaja, dizajn u velikoj mjeri utječe na identitet tvrtke, a njegovi elementi imaju značajnu ulogu u oglašavanju.

Grafički i web dizajn danas su neizostavni dio poslovne strategije svake tvrtke. Oplemenjuju proizvode i tradicionalnog i digitalnog marketinga te ih podižu na jednu novu razinu.

Iako imaju više dodirnih točaka, postoji jedna ključna razlika između dizajna i umjetnosti. Dok je umjetnost intuitivnija i nepodvrgnuta standardima, dizajn ima jasnu svrhu i strukturu – služi pronalaženju rješenja, komunikaciji s korisnicima i motivira ih na neku akciju. Ukratko – ima funkciju.

Dizajn je proces za koji je potrebna praksa i cijeli set vještine, kao što su poznavanje boja, oblika, linija, proporcija i pravila pozicioniranja.  O kojoj god da se vrsti dizajna radi (a ima ih mnogo), dizajner su ti koji moraju razmišljati o publici, odnosno korisnicima kojima je namijenjen njihov rad.

Tim dizajnera digitalne agencije epepe barata različitim vještinama i zna puno toga o grafici, bojama, tipografiji, fotografiji, ilustraciji, programskim jezicima i jezicima za stiliziranje, skriptiranju, bazama podataka, optimizaciji, multimedijskim tehnologijama i web marketingu. I ono što je svakako jako važno – ne nedostaje im kreativnosti!

Što uključuje izrada web stranica?

01.

Web dizajn

Naši dizajneri i tehničari vode vas od nule do suvremene i responzivne stranice koja izgleda i ponaša se odlično na svim platformama. Stvaramo sigurne, brze i moderno dizajnirane stranice optimizirane za maksimalno korisničko iskustvo. 

Vaše internetsko sjedište ispunit ćemo kvalitetnim tekstovima i originalnim fotografijama, pripremiti osnovne SEO postavke i povezati ga sa čitavim svijetom…

03.

Pravna dokumentacija

Iako je Internet dominantna tema u našim životima već desetljećima, zakonodavne prakse tek se hvataju u koštac s brojnim implikacijama koje iz toga proizlaze. Zbog toga se konstantno mijenja pravna dokumentacija koju Vaša stranica mora imati, kako bi zadovoljila sve regulative.

Kako postaviti kolačiće i analitiku u skladu s nedavno usvojenim EU direktivama? Kako osigurati zaštitu GDPR podataka Vaših posjetitelja? Kako omogućiti legalno prikupljanje informacija o svima koji posjete Vaše stranice? To su pitanja kojima se bavi naš pravni odjel i vanjski suradnici.

02.

Web development

Ponekad web stranica mora biti i više od izloga Vašeg brenda. Takva situacija zvuči kao idealan izazov za naše web developere. Stvarajući unikatna „front-end“ i „back-end“ rješenja, prilagođeni CMS i web aplikacije, transformirat će Vašu stranicu u jedinstveno internetsko čvorište čije su mogućnosti neograničene.

04.

Održavanje web stranica

Web stranica je kao živi organizam. Svakodnevno se mijenja, raste, širi u skladu s Vašim potrebama i očekivanjima posjetitelja. Mijenja se i okruženje u kojem je nastala. Održavanje web stranice prati te promjene i integrira ih tako da osigura dug i sretan život vaše stranice.

Agencija epepe nudi usluge hostinga, održavanja servera, zakupa domena, instalacije zakrpa i unaprjeđenja te druge povezane usluge.

Kako do sjanje nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.