Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Bespovratna sredstva za digitalizaciju

Epepe pruža podršku tvrtkama u digitalnoj transformaciji

Jeste li već čuli sjajne vijesti za poduzetnike? Nude se bespovratna sredstva za digitalizaciju! 🥳 Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je poziv za iskaz interesa za pružanje usluga digitalizacije i naprednih usluga podrške mikro, malim i srednjim poduzećima. U sklopu tog programa dodjeljuju se bespovratna sredstva koja mogu biti ključna za vašu digitalnu transformaciju. Drago nam je što možemo najaviti da je naša digitalna agencija među pružateljima usluga navedenim u tom pozivu. U sklopu ovog programa, objavljen je javni poziv za “Vaučere za digitalizaciju“.

Ovi vaučeri omogućuju poduzetnicima da unaprijede digitalne vještine, povećaju sigurnost na internetu te digitalno osnaže svoje poslovanje. Njihovo korištenje usmjereno je na implementaciju digitalnih alata i opreme za poboljšanje poslovnih procesa u prodaji, marketingu, ljudskim resursima, zalihama, skladištu, financijskom upravljanju, strateškom odlučivanju i drugim područjima. U nastavku vam predstavljamo pet vaučera koje možete iskoristiti za financiranje digitalne transformacije vašeg poslovanja:

1. Vaučer za poboljšanje digitalnih vještina

Raspoloživi iznos sredstava za ovaj vaučer iznosi 1.924.480,00 eura, a maksimalni iznos po projektu je 9.990,00 eura. Prihvatljive aktivnosti uključuju edukaciju stručnjaka za softverski dizajn, umjetnu inteligenciju, sigurnost, upravljanje podacima te razvoj novih digitalnih vještina vezanih za poslovanje u oblaku.

2. Vaučer za izradu strategije digitalne transformacije

Ovaj vaučer omogućuje izradu strategije digitalne transformacije, definiranje ciljeva, analizu postojećeg stanja i okruženja te optimizaciju. Raspoloživi iznos sredstava za ovaj vaučer je 1.194.500,00 eura, dok je maksimalni iznos po projektu 9.990,00 eura.

3. Vaučer za složena digitalna rješenja

Uvođenje složenih digitalnih rješenja, jačanje kapaciteta za provedbu digitalizacije, razvoj digitalnih poslovnih modela te edukacija zaposlenika u naprednim digitalnim vještinama samo su neke od prihvatljivih aktivnosti koje se mogu financirati ovim vaučerom. Raspoloživi iznos sredstava iznosi 1.924.480,00 eura, a maksimalni iznos po projektu je 19.900,00 eura.

4. Vaučer za dijagnostiku kibernetičke otpornosti

Ako vam je važna sigurnost na internetu, ovaj vaučer vam omogućuje provjeru propusnosti podataka, provedbu penetracijskih ispitivanja, analizu prikupljenih podataka te izradu sigurnosnih i tehničkih izvješća. Raspoloživi iznos sredstava je 2.919.900,00 eura, a maksimalni iznos po projektu iznosi 14.500,00 eura.

5. Vaučer za digitalni marketing

Ako želite poboljšati svoju prisutnost na internetu i povećati interakciju s kupcima, ovaj vaučer vam omogućuje izradu web stranica, mobilnih aplikacija, korištenje podataka za personalizaciju interakcije s kupcima te upravljanje društvenim mrežama. Raspoloživi iznos sredstava za ovaj vaučer iznosi 1.990.850,00 eura, dok je maksimalni iznos po projektu 9.990,00 eura.

Bespovratna sredstva za digitalizaciju – što još trebate znati

Važno je napomenuti da je moguće iskoristiti najviše dva različita vaučera po tvrtki, a prijavitelji koji žele iskoristiti dva vaučera moraju podnijeti odvojene projektne prijedloge. Rokovi za prijavu su podijeljeni u tri razdoblja:

  • rok od 1. lipnja do 7. srpnja 2023. godine
  • rok od 1. studenog do 1. prosinca 2023. godine te
  • rok od 1. ožujka do 1. travnja 2024. godine

Sve navedene usluge digitalnog marketinga i izrade web stranice ili web shopova možete dogovoriti isključivo s pravnim osobama koje su upisane u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju”, a više o prijavi za vaučere pročitajte na stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Epepe, kao jedna od digitalnih agencija navedenih u Katalogu za digitalnu transformaciju, nudi raznovrsne usluge koje možete pregledati ovdje.

Ohrabrujemo sve zainteresirane poduzetnike da iskoriste ovu priliku i prijave se za Bespovratna sredstva za digitalizaciju koja će vam omogućiti bržu i uspješniju digitalnu transformaciju vašeg poslovanja. Osim toga, ako tražite pouzdanu digitalnu agenciju koja će vas podržati u ovom procesu, slobodno nas kontaktirajte i dogovorite neobavezni sastanak. Epepe je, kao i uvijek, tu da vam pruži stručnost i podršku u digitalizaciji vašeg poslovanja!