Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Što radimo?

Kreativne ideje, pouzdane strategije i usmjereni razvoj u stvaranju trajnih brendova i kvalitetnog odnosa s kupcima.

Što znači

"Full service"
agencija za marketing

Epepe je ‘full service’ agencija za marketing. To znači da okupljamo tim iskusnih stručnjaka iz raznih područja marketinga, koji mogu ponuditi široki spektar usluga klijentima željnima veće vidljivosti u ‘online’ i ‘offline’ svijetu te boljeg povezivanja sa svojim kupcima.

Ukratko, na jednom mjestu imamo sve što je vašoj tvrtki potrebno: od izrade i održavanja internetskih stranica, preko izrade sadržaja i održavanja društvenih mreža do dizajna i oglašavanja na internetu i izvan njega.

Stvaramo sjajne internetske stranice i web-shopove. Vodimo društvene mreže i sve ostale aspekte direktne komunikacije s klijentima. Izrađujemo kreativne sadržaje u tekstu i slici (i pokretnim slikama, dapače). Osmišljavamo marketinške strategije i PR kampanje.

Da, radimo i Google oglase i Facebook oglase i oglase za televiziju i radio i one plakate s trakicama na kojima su zapisani brojevi telefona i koje se mogu otrgnuti kad se plakat zalijepi na rasvjetni stup…

OK, ovo zadnje ipak ne radimo.

epepe je

prvi korak prema ostvarenju vaših planova

01.

Agencija za marketing

Mi smo skladni tim profesionalaca specijaliziranih za različite poslove u marketingu, koji čine cjelinu moćniju od zbroja dijelova.

Na jednom mjestu pokrivamo sve vaše marketinške potrebe.

02.

Mjesto dobrog dizajna

Naše ime je nastalo na valu nostalgije kao referenca na blok televizijskih reklama poznat kao EPP ili „ekonomsko-promidžbeni program“.

A naši dizajneri se inspiriraju poviješću dok stvaraju za budućnost.

03.

Digitalna agencija

Imamo „analogne“ korijene, ali živimo u digitalnom svijetu. Zato smo idealan suputnik na sve kompleksnijem „on-line“ tržištu.

I da, čuli smo za metaverse.

04.

Agencija za oglašavanje

Od „gugla do drito u vugla“, pokrivamo najširi mogući spektar u oglašavačkoj industriji. Online i offline oglašavanje, ali i izravna komunikacija putem društvenih mreža i call centra.

Imamo sve što je suvremenoj tvrtki potrebno za dolazak do klijenata.

Naš tim

Strojevi mogu puno toga, ali još uvijek nisu sposobni stvoriti orignalne misli i kreativne ideje.

Zato naša agencija za marketing mora zapošljavati – ljude. Nisu savršeni primjerci svoje vrste, ali zato su dosta dobri u dizajnu, pisanju tekstova, izradi web stranica i nizu drugih stvari.

Davor

CEO

Počeo raditi u medijima prije nego što je dobio brkove. Nakon više od 10 godina pisanja za novine i portale prebacio se na „tamnu stranu“ i počeo pisati „za pare“.

Mladen

COO

Jebivjetar svjetske klase. Da tražite povećalom teško da čete naći nešto slično. U svom tom jebivjetriranju Mladen stvara vrhunske web stranice

Dajana

Grafički dizajn

fhdsu fhdsui hdsui hdsi ffhdsu hdsui hdsui fhdsuif hdsui fhs jdsio cjaisod jsaido sajio

Emilija

Grafički dizajn

fhdsu fhdsui hdsui hdsi ffhdsu hdsui hdsui fhdsuif hdsui fhs jdsio cjaisod jsaido sajio

Slaven

Content

Generalno mu je punk kurac života ali u rijetkim trenutcima lucidnosti u stanju je proizvest vrhunske tekstove.

Dalibor

Web

Web dizajner u nastajanju. Još uvijek golobrad, mlad i nesikusan ali sa čeličnom voljom da od sebe napravi web dizajnera u postojanju.

Ok, dosta o nama

Vrijeme je da prijeđemo na vas.
Spremni za suradnju?