Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Hotel ‘Bitoraj’ Fužine

Naš cilj bio je stvoriti vizualno atraktivnu, funkcionalnu i informativnu web stranicu koja će odražavati identitet i karakter restorana i hotela Bitoraj, privlačiti posjetitelje te pružati korisne informacije o jelovniku, uslugama i lokaciji.

Dizajn je ključan element u privlačenju korisnika na web stranici, stoga smo pažljivo osmislili modernu i elegantnu estetiku koja savršeno odražava toplu atmosferu i autentičnost restorana i hotela Bitoraj. Kombinacija bogatih boja, kvalitetnih fotografija jela i ambijenta, te jednostavnog i intuitivnog korisničkog sučelja stvorila je vizualni identitet koji privlači posjetitelje i pobuđuje njihovu želju za posjetom.

Struktura i funkcionalnost web stranice su pažljivo planirane kako bi korisnicima pružili sve potrebne informacije na jednostavan i brz način. Početna stranica dočekuje posjetitelje s izazovnim vizualima hrane i atmosfere restorana, ističući ključne usluge i ponude. Navigacija je jasna i intuitivna, omogućavajući korisnicima brzo pronalaženje željenih informacija o jelovniku, ponudama, rezervacijama i kontaktu.

Task

Stvoriti vizualno atraktivnu, funkcionalnu i informativnu web stranicu

  • Strategy

    Web dizajn, Grafička obrada

  • Design

    UI / UX Design

  • Client

    Hotel i restoran Bitoraj

Open Project

Kako do sjanje nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.