Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

Pomorac.hr

Kroz temeljito istraživanje i konzultacije s Pomorac.hr, oblikovali smo portal koji je informativan, koristan i pregledan. Glavni cilj bio je osigurati da korisnici lako pronađu relevantne informacije o pomorskim zakonima i propisima, obrazovanju i certifikacijama, zaposlenju i karijeri u pomorstvu, kao i novostima i događanjima u pomorskom svijetu.

Dizajnirali smo portal koji je vizualno privlačan, ali istovremeno funkcionalan i jednostavan za korištenje. Kategorije i navigacija su jasne i intuitivne, omogućavajući korisnicima brzo pronalaženje željenih informacija. Također smo implementirali napredno pretraživanje i filtriranje kako bi korisnici mogli precizno prilagoditi rezultate prema svojim potrebama.

Pored toga, web portal također ima blog sekciju koja sadrži korisne članke, savjete i priče iz svijeta pomorstva. To dodatno obogaćuje iskustvo korisnika pružajući im vrijedne informacije i inspiraciju.

Integrirali smo i društvene mreže kako bismo olakšali interakciju korisnika s portalom i omogućili im dijeljenje sadržaja s drugima. Također smo osigurali da portal bude prilagođen mobilnim uređajima, što korisnicima omogućuje pristup informacijama u pokretu.

Task

Stvoriti vizualno atraktivnu, funkcionalnu i informativnu web stranicu

  • Strategy

    Web dizajn, Grafička obrada

  • Design

    UI / UX Design

  • Client

    Pomorac.hr

Open Project

Kako do sjajne nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.