Epepe d.o.o.
Korzo 11, HR51000 Rijeka
info@epepe.hr
Tel: +385 (51) 588 308

TZ Grebaštica

Grebaštica je čarobno turističko odredište smješteno na obali Jadranskog mora, koje obiluje prekrasnim plažama, slikovitim krajolicima i bogatom kulturnom baštinom. Naša misija bila je stvoriti online platformu koja će otkriti sve čari ovog jedinstvenog mjesta i privući turiste iz cijelog svijeta.

Web stranica Turističke zajednice Grebaštica je dizajnirana s naglaskom na vizualnu privlačnost i korisničko iskustvo. Posjetiteljima pruža informativni i inspirativni doživljaj, omogućujući im da istraže raznolike turističke atrakcije, smještajne mogućnosti, aktivnosti na otvorenom, gastronomsku ponudu i mnogo više. Sve je organizirano na intuitivan način, kako bi posjetitelji lako pronašli tražene informacije i planirali svoj savršeni odmor u Grebaštici.

Kroz suradnju s Turističkom zajednicom Grebaštica, stvorili smo web stranicu koja promovira ovu prekrasnu destinaciju na najbolji mogući način. Njena moderan dizajn, informativni sadržaj i intuitivna navigacija omogućuju posjetiteljima da istraže sve što Grebaštica nudi i uživaju u nezaboravnom iskustvu odmora na obali Jadranskog mora.

Task

Stvoriti vizualno atraktivnu, funkcionalnu i informativnu web stranicu

  • Strategy

    Web dizajn, Grafička obrada

  • Design

    UI / UX Design

  • Client

    TZ Grebaštica

Open Project

Kako do sjajne nove web stranice?

Jednostavno!
Dovoljno je da se javite i mi ćemo napraviti sve ostalo.